Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost aleși viceprimarii municipiului Miercurea Ciuc

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Consiliul Local al Municipiului Miercurea Ciuc, în ședința extraordinară de ieri, 2 noiembrie 2020, a ales viceprimarii nominalizați de către UDMR: Bors Béla și Sógor Enikő. Începând de mâine își va începe activitatea și administratorul public.

 

Consiliul Local a aprobat hotărâri procedurale, cea mai importantă fiind alegerea viceprimarilor pentru mandatul 2020–2024. Cele mai multe voturi le-au primit consilierii nominalizați de către UDMR: Bors Béla și Sógor Enikő.

După constituirea noului consiliu s-a propus înființarea a cinci comisii de specialitate dar deocamdată au fost înființate numai acele două care au rol în validarea administratorului public. Primarul Korodi Attila l-a nominalizat în această funcție pe juristul Dósa Szilárd.

Noua conducere a municipiului va ține mâine o conferință de presă, în cadrul căreia vor fi prezentate competențele primarului, viceprimarilor și al administratorului public.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *