Au fost ridicate restricțiile de circulație de pe strada Iancu de Huneadoara

0

Articol disponibil în: Magyar Română

După finalizarea în data de 30 octombrie a sensului giratoriu, care deserveşte intrarea vehiculelor în parcarea parcului de retail în construcţie, nu mai sunt restricţii de circulaţie pe strada Iancu de Huneadoara, spun reprezentanții Primăriei Miercurea Ciuc. Potrivit acestora, din lucrările de construire privind zona menţionată au mai rămas de efectuat amplasarea indicatoarelor rutiere, vospirea şi asfaltarea trotuarelor.

Restricţiile de circulaţie intrate în vigoare în luna iulie pe strada Iancu de Hunedoara erau necesare din cauza construirii unui sens giratoriu şi reabilitarea unui sector de drum. Investiţia menţionată a cuprins şi reabilitarea reţelei de apă pluvială, a sistemului iluminaţiei publice, costurile lucrărilor fiind acoperit de către investitor.

În data de 30 octombrie executantul a finalizat amenajarea sensului giratoriu, astfel nu mai există nici un motiv pentru congestionarea circulaţiei, drumul este practicabil în ambele sensuri.

Totalitatea lucrărilor va fi finalizată în timp scurt, după plasarea indicatoarelor rutiere, efectuarea lucrărilor de vopsire, respectiv asfaltarea trotuarelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy