Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au profitat de starea de ebrietate a unui pasager în autogară, căruia i-au sustras 300 de lei, din buzunarul gecii

La data de 02.10.2015, la ora 14:21, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată prin 112, de N.Z. de 44 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 300 de lei.

Din primele verificări efectuate de poliţişti rezultă că, în timp ce reclamantul se afla în autogara din municipiul Odorheiu Secuiesc, autori necunoscuţi au profitat de faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au sustras banii, dintr-un buzunar de la geacă.

În scurt timp, ca rezultat al activităţilor de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au fost identificaţi un bărbat și o femeie, S.S. de 38 de ani și O.V. de 50 de ani, localnici, aceștia recunoscând că au sustras banii și i-au împărţit.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.