Autospecială de înaltă performanță, în dotarea IJJ Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În urma parteneriatului dintre Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Salvamont, autospeciala marca Jeep Wrangler Unlimited, achiziționată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, prin proiectul „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale”, a ajuns la Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita.

Este o mare realizare pentru comunitatea noastră și o îmbunătățire semnificativă a capacității jandarmilor de a răspunde la apelurile persoanelor aflate în situații de risc, care implică deplasarea în zone foarte greu accesibile.”, a transmis IJJ Harghita.

Aceste autospeciale de înaltă performanță, sunt dotate cu remorci speciale pentru transport câini serviciu, utilizați în misiuni de căutare – salvare, aparatură și echipamente de prim – ajutor, acestea vor spori eficiența intervenției noastre, dar vor contribui și la asigurarea securității cetățenilor în situații de urgență.
Noul autovehicul se va alătura celorlalte autospeciale din cadrul posturilor montane și va fi folosit de către jandarmii montani pentru intervențiile în zonele greu accesibile ale județului nostru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy