Autoturism răsturnat în Lupeni

0

Articol disponibil în: Română

Autoturism răsturnat în afara D.N. 13A, pe raza comunei Lupeni, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă şi carosabil umed

La data de 09.11.2015, în jurul orei 07:45, K.L. de 36 de ani, din comuna Praid, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13A, în localitatea sa de domiciliu, pe direcţia Odorheiu Secuiesc – Sovata, a abordat cu viteză excesivă o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a derapat pe carosabilul umed, a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara drumului.

În momentul producerii accidentului, din care au rezultat rănirea gravă a pasagerei K.M. de 31 de ani, localnică, precum şi pagube de circa 4.000 de lei, conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy