Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Autoturism răsturnat pe drumul dintre Valea Uzului și Sânmartin, din cauza unei manevre precipitate a conducătorului auto

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 10.06.2019, în jurul orei 13:05, un bărbat de 50 de ani, din comuna Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 123, dinspre Valea Uzului spre Sânmartin, a derapat din cauza pietrișului de pe partea carosabilă, moment în care s-a speriat și a virat dreapta încercând să redreseze autoturismul, astfel încât a intrat în coliziune cu un morman de pământ situat pe partea dreaptă a drumului şi s-a răsturnat.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a unui adolescent de 15 ani, tot din comuna Sânmartin, precum și a conducătorului auto, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *