Autoturism vandalizat la Odorheiu Secuiesc de doi tineri

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un clujean şi-un bihorean

Depistaţi de-un harghitean,

După ce vorbiră, rău se sfătuiră,

Mașini să atace, pagube să provoace…

La data de 26.02.2019, în urma unor activități specifice de cercetare și investigație desfășurate pe parcursul ultimelor 5 zile la nivelul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, au fost identificaţi T.A. de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj şi M.A. de 25 de ani, din oraşul Marghita, judeţul Bihor, bănuiţi de vandalizarea unui autoturism.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în noaptea de 20/21.02.2019, cei doi ar fi rupt un ştergător de parbriz şi capacele roţilor autoturismului unei femei de 34 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 100 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării activități infracționale a celor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere”, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita 
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy