Avansări în grad la Jandarmeria Harghita, cu ocazia Zilei Naționale a României

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • Ceremonialul militar a avut loc la Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea-Ciuc, fiind asociat în acest an expoziției “Jandarmeria Română 1850-2020”.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, prin ordin al inspectorului șef al Jandarmeriei Harghitene, ofiţeri şi subofițeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita au fost înaintaţi în grad înainte de termen. 

Ceremonialul militar de avansare în grad a avut loc la Muzeul Oltului și Mureșului Superior, în cadrul expoziției “Jandarmeria Română 1850-2020”, desfășurându-se în conformitate cu regulamentele militare, prezentarea onorului și raportului, precum și cu citirea ordinului inspectorului șef al IJJ Harghita, colonel Iamandi Dan, pentru înaintarea în grad.
Avansarea jandarmilor în activitate, în gradul  următor, reprezintă  un moment important în cariera militară, încununarea eforturilor depuse și a rezultatelor obținute în activitatea profesională. Avansarea înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad se poate face doar cu ocazii speciale, cum sunt Ziua Națională a României și Ziua Jandarmeriei Române

Foto, text – Cosmina M. Oltean

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy