Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Avocatul Poporului reia audiențele pentru cetățenii cu domiciliul în Harghita

Începând cu data de 2 iunie 2021, Biroul Teritorial Tîrgu Mureș al instituției Avocatul Poporului va relua activitatea de acordare a audiențelor pentru cetățenii cu domiciliul în județul Mureș, respectiv județul Harghita.

Programul de acordare a audienielor este următorul:

– luni, miercuri: 10:00-14:00
– marți, joi: 12:00-16:00

Biroul Teritorial Tîrgu Mureș al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Tirgu Mureș, Aleea Carpați, nr. 17, județul Mureș.

Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice.
Pentru acces, persoanele care solicită audiențe trebuie să respecte formalitățile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările și completarile ulterioare. În cazul în care persoanele refuză respectarea masurilor prevăzute de Ordinul nr. 874/2020, nu vor avea acces în sediul Biroului Teritorial Tirgu Mureș.

Persoanele care nu se pot deplasa la sediul biroului pot accesa adresa de e-mail avpmures@avp.ro sau nr. de telefon/fax- 0265-211.082.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *