Bălanul, reprezentat cu succes la întruniri cu înalte oficialități ale statului român

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primarul Orașului Bălan, Gheorghe Iojiban, a participat în perioada 24 – 26 martie 2019, la un important eveniment organizat de către Asociația Orașelor din România, respectiv gala și ședința aniversară a Adunării Generale „A.O.R. – 25 de ani de activitate”.

Întrunirea s-a desfășurat în București și a fost organizată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, reunind primarii de orașe din întreaga țară și principalii parteneri din cadrul Administrației Prezidențiale, ministerelor, agențiilor guvernamentale.

Și cu această ocazie, orașul nostru a fost reprezentat cu scopul de a atrage sprijin guvernamental și chiar prezidențial pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm, respectiv pentru dezvoltarea localității.

În interesul orașului nostru au fost purtate discuții în special în vederea includerii în programul guvernamental: ”Fondul Suveran de Investiții și Dezvoltare”, a proiectului de asfaltare a străzilor laterale din Orașul Bălan, pentru care avem realizate proiectele tehnice și care s-ar putea desfășura după finalizarea proiectului privind extinderea sistemului de apă – canal.

Cu perseverență și încredere, suntem pe calea cea bună, afirmă primarul orașului Bălan, Gheorghe Iojiban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy