Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Corund, reţinut pentru lovire şi tulburarea ordinii publice

În data de 26 iulie 2021, în jurul orei 16:15, polițiștii harghiteni au fost sesizaţi prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în dreptul unui imobil din localitatea Corund ar fi  avut loc un scandal între localnici.

„În urma sesizării, a fost depistat un bărbat de 38 de ani, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice,  l-ar fi agresat pe un consătean de-al său, de 51 de ani, pulverizându-i  în zona feţei o substanţă inflamabilă dintr-un recipient, după care a aprins o brichetă, cauzându-i  acestuia arsuri la nivelul feţei. În aceeaşi zi bărbatul de 38 de ani, ar fi atacat un alt localnic, căruia i-a aplicat lovituri de cuţit cauzându- i leziuni la o mână, iar unui alt bărbat i-ar fi aplicat lovituri în zona gâtului cu o rangă.”,  a transmis IPJ Harghita.

Împotriva  agresorului a fost luată măsura reţinerii preventive, pe numele său fiind începută cercetarea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *