Bărbat din Gălăuțaș, suspect pentru comiterea mai multor furturi, reținut de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Toplița au introdus în arest un bărbat, din Gălăuțaș, bănuit de comiterea mai multor furturi din magazine.

„La data de 20 februarie a.c., în urma probatoriului administrat de către polițiștii de investigații criminale, față de bărbatul în cauză, în vârstă de 52 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Toplița a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazine alimentar.
Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat de 52 de ani, din Gălăuțaș, profitând de aglomerație, ar fi părăsit magazinul cu mai multe bunuri, fără a le achita. Prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost de peste 800 lei, fiind recuperat în totalitate.
De asemenea, bărbatul este cercetat și pentru alte două infracțiuni de furt, comise tot în cursul lunii februarie, a căror prejudiciu, nerecuperat, depășește 3000 de lei.
”, a informat IPJ Harghita

Conform sursei citate, acesta va fi prezentat miercuri, 21 februarie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Toplița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy