Bărbat din localitatea Brădești, în arest după ce a furat un autoturism de la prietenul și colegul său de muncă pentru „a da o tură” prin oraș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat din localitatea Brădești a ajuns în arest după ce a furat un autoturism de la prietenul și colegul său de muncă pentru „a da o tură” prin oraș

„La data de 28 iunie 2023, în jurul orei 15:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați, prin 112, că un bărbat de 37 de ani, din localitatea Brădești ar fi sustras un autoturism cu remorcă de pe o stradă din localitate.
Din primele cercetări efectuate de echipa care s-a deplasat la fața locului s-a constatat că un bărbat, de 33 de ani, din localitate a avut la muncă, trei bărbați, la o cabană deținută de acesta, situată în localitatea Vărșag.
După ce bărbații au terminat munca, acesta a încredințat vehiculul unuia dintre muncitori pentru a-și transporta colegii acasă.
Pe traseu, autorul i-ar fi solicitat conducătorului auto să-l lase să conducă, dar acesta refuzat.
Ajunși în fata unui bar din Odorheiu Secuiesc, atât conducătorul auto cât și ceilalți pasageri au coborât din autoturism, moment în care, bărbatul de 37 de ani a sustras cheile autoturismului și ulterior și autoturismul, care se afla în fața localului.
În urma activităților de verificare efectuate de oamenii legii, vehiculul a fost identificat pe o stradă din Odorheiu Secuiesc, lângă acesta aflându-se și bărbatul bănuit de comiterea faptei.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat ca nu deține nici permis de conducere valabil pentru nicio categorie.
Față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.”, a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy