Bărbat din Lupeni, sancționat silvic și cercetat rutier

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 10 noiembrie 2021, în jurul orei 17:45, o patrulă intercomunală de siguranţă publică, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu la intersecția D.N.13/A cu D.J. 136/B, pe raza comunei Lupeni, a oprit pentru control un tractor agricol, care tracta o remorcă încărcată cu aproximativ 2 mc de lemn de foc de esenţă foioase, specia fag.

„În urma legitimării conducătorului auto poliţiştii au constatat că acesta este un localnic de 52 de ani, care nu a putut prezenta documente legale pentru încărcătura transportată. De asemenea, prin accesarea bazelor de date, poliţiştii au constatat că nici tractorul şi nici remorca nu figurează ca fiind înmatriculate sau înregistrate.”, informează IPJ Harghita.

În aceste condiţii materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar tractoristul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei.

De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy