Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din Neamț, reținut pentru furt de polițiștii harghiteni

La data de 11 ianuarie 2022, în cadrul unor activităţi specifice ale poliţiştilor harghiteni, în municipiul Gheorgheni, a fost depistat un bărbat, de 54 de ani, din  județul Neamț, bănuit c  ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt și distrugere, comise pe raza localităților Vlăhița-Homorod, Dealu, Șicasău și Sâncrai, evenimente care ar fi avut loc în perioada 01-09 ianuarie a.c.

„În momentul identificării, bărbatul în cauză avea asupra sa mai multe bunuri despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost sustrase ca urmare a săvârșirii unor fapte care contravin legii, desfășurată de la începutul anului 2022.

 În urma administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii, fiind depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Harghita.

La data de 12 ianuarie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.”, a transmis IPJ Harghita.

În continuare polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a activității infracționale ale nemțeanului și completarea probatoriului, într-un dosar penal, deschis pe numele său, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bunurile depistate urmează a fi restituite proprietarilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.