Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Odorheiu Secuiesc băgat în arest pentru evaziune fiscală

Foto cu caracter ilustrativ

 

Poliţiştii au introdus în Arest un bărbat de 39 de ani, din Odorheiu Secuiesc, bănuit de infracţiuni de evaziune cu un prejudiciu de peste 835.000 de lei.

La data de 19 august 2020, prin continuarea profesionistă a activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate într-un dosar penal de evaziune fiscală, poliţiştii au luat măsura reţinerii unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Din datele şi indiciile obţinute în anchetă până la acest moment rezultă că acesta ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului cu 835.355 de lei.

Față de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, situaţie în care a fost depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, urmând a se propune punerea în mișcare a acţiunii penale şi luarea măsurilor legale ce se impun pentru documentarea activităţii infracţionale.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *