Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Odorheiu Secuiesc reținut pentru violare de domiciliu și lovire

Un bărbat din Odorheiu Secuiesc a fost reținut după ce a pătruns fără drept în casa unei femei și a lovit un bărbat în vârstă de 74 de ani.

„La data de 24 aprilie 2023, în urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corund au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Odorheiu Secuiesc, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Bărbatul a fost transportat și depus de către polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Harghita.

În fapt, la data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul aceluiași post de poliție au fost sesizați de către o femeie de 65 de ani, domiciliată în Corund, cu privire la faptul că în data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, un bărbat a pătruns fără drept în locuința sa, refuzând să plece la solicitarea sa, cauzându-i astfel o stare de temere.

Totodată, polițiștii au fost sesizați de către aceasta cu privire la faptul că la aceeași data, în jurul orei 02.30, același bărbat, în timp ce se afla la domiciliul ei, a lovit cu un obiect metalic un bărbat în vârstă de 74 de ani, cauzându-i acestuia mai multe leziuni.”, a informat IPJ Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.