Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Odorheiu Secuiesc, urmărit internațional, depistat și reținut în Ungaria

  • CETĂȚEAN ROMÂN URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT ȘI REȚINUT ÎN UNGARIA

Ca urmare a colaborării dintre polițiștii români și omologii lor din Ungaria, a fost identificat și arestat un bărbat din municipiul Odorheiu Secuiesc, dat în urmărire internatională.

„În cursul acestei luni, în urma cooperării polițienești în materie judiciară, dintre polițiștii Serviciului Investigații Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și cei din Ungaria, un bărbat de 41 de ani, din Municipiul Odorheiu Secuiesc, a fost depistat și reținut la Budapesta.
Acesta era dat în urmărire internatională din anul 2022 de către autoritățile din România, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și hărțuire.”, a transmis IPJ Harghita.

Magistrații Judecătoriei Odorheiu Secuiesc au emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani. Ca urmare a relațiilor bilaterale dintre cele două state, față de persoana în cauză a fost dispusă reținerea și executarea pedepsei în Ungaria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.