Bărbat înjunghiat mortal de concubina sa, în Toplița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat din Toplița a fost înjunghiat de concubina sa. Bărbatul a decedat la spital

La data de 27 iunie 2024, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Toplița au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat din municipiu ar fi fost înjunghiat în locuință.

Din primele cercetări efectuate, de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, de 63 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan iscat între aceasta și concubinul său, de 59 de ani, i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri în zona abdomenului, cu un obiect tăietor înțepător.”, precizat IPJ Harghita.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, însă, din păcate acesta a decedat.

Față de femeia în cauză, procurorul de caz a dispus măsura internării nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheș.”, mai menționează IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea tuturor aspectelor relevante în acest caz, respectiv cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie raportat la omor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy