Bărbat transportat la spital după ce a fost atacat de un urs, la Vârşag

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat a ajuns la spital duminică, 18 februarie, cu multiple leziuni, după ce a fost atacat de un urs într-o zonă împădurită din afara comunei Vârşag.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat luni, pentru AGERPRES, că bărbatul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

„Un bărbat de 38 ani a fost atacat de urs şi a fost transportat de către colegii noştri la spital cu multiple răni muşcate şi escoriate la nivelul capului, membrelor superioare, spate şi abdomen şi suspect de fractură antebraţ stâng. A fost transportat în stare stabilă, la spitalul din Odorheiu Secuiesc.”, a declarat dr. Peter Szilard.

La rândul său, primarul comunei Vârşag, Tamas Erno, a precizat pentru că atacul a avut loc „în pădure, în munţi, în afara localităţii”, unde bărbatul în cauză se afla într-o drumeţie, împreună cu mai multe persoane.
Acesta a mai arătat că astfel de atacuri nu sunt frecvente în zonă, dar urşii se apropie şi, uneori, chiar intră în comună, în timpul nopţii. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy