Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbați din Voșlăbeni și Atid, prinși de poliție turmentați la volan

Polițiștii harghiteni au identificat un conducător auto turmentat la Gheorgheni, iar la Atid unul fără permis de conducere

La data de 11.04.2019, în urma unor activități specifice pe linie rutieră, polițiștii harghiteni l-au identificat pe F.J. de 60 de ani, din comuna Voșlăbeni, care a condus un autoturism pe strada Gabor Aron din municipiul Gheorgheni, având 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, pe raza comunei Atid, polițiștii l-au depistat pe G.G. de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 135, fără să fie posesor de permis de conducere.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducere sub influența alcoolului” respectiv „conducere fără permis” pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluții legale prin Parchetele de pe lângă Judecătoriile Gheorgheni și Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *