Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bătrân din Miercurea Ciuc, păgubit de 300 de lei

La data de 15 februarie 2021, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Sânmartin, bănuit de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

„Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 08 februarie a.c., cel în cauză ar fi intrat în locuinţa unui bătrânel de 71 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, de unde, sub pretextul de a-i vinde două costume bărbăteşti, profitând de neatenţia acestuia, a sustras 300 de lei şi a fugit.”, a transmis IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *