Bătrânică de 89 de ani, jefuită de un tânăr de 24 de ani din Secuieni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii au recuperat cei 850 de lei furaţi de la o bătrânică de 89 de ani, din comuna Secuieni, după o acţiune profesionistă finalizată cu identificarea unui localnic de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bani mulţi nu erau, de-i pierdeam,

Însă erau tot ce aveam!

Iar lui nu-i faceţi rău, nici bine,

Lăsaţi-l s-ajungă ca mine…

Luni, ca rezultat al unor activităţi de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, poliţiştii harghiteni au identificat un localnic de 24 de ani, din comuna Secuieni, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti, în cursul unei anchete efectuată pe parcursul a 3 zile, rezultă că în perioada 21 27.09.2019, cel în cauză ar fi pătruns în locuinţa unei consătene de 89 de ani, pe ușa lăsată neasigurată, de unde ar fi sustras 850 de lei.

Întreaga sumă de bani a fost recuperată de poliţişti şi restituită părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy