Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bilanțul misiunilor din ultima zi a lunii septembrie

Foto cu caracter ilustrativ

 

În cursul zilei de ieri, 30 septembrie a.c., salvatorii harghiteni au gestionat 12 intervenții pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât 12 persoane aflate în dificultate au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul a nouă diverse afecțiuni medicale și trei traumatisme.

Având în vedere faptul că, până mâine, la ora 10.00, se află în vigoare o avertizare meteorologică COD GALBEN de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ, inspectoratul județean pentru situații de urgență rămâne mobilizat pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce evenimente deosebite.

Informații utile despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro și a aplicației DSU (ce poate fi descărcată, gratuit, din Google Play Store și AppStore).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.