Bilanțul misiunilor pompierilor harghiteni din ultimele patru zile

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele 4 zile, pompierii militari harghiteni au gestionat 57 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 60 persoane aflate în dificultate.

Salvatorii au intervenit pentru stingerea a 2 incendii: o ardere necontrolată de vegetație uscată, în satul Ciobotani, comuna Stânceni, județul Mureș, fiind afectată o suprafață de circa 2 ha și o alta cauzată de coșul de fum necurățat de funingine, la o casă din municipiul Gheorgheni. În afara acestor solicitări, salvatorii au acționat la 3 misiuni de asistență/transport persoane, în sprijinul echipajelor SAJ.

Totodată, în perioada de referință, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în Bălan.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy