Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba a fost ales Partidul Popular European în funcția de coordonator politic al Comisiei SEDEC

„Este o nouă șansă  pentru a ne susține interesele, de a contribui la formarea opiniei Europei în diferite domenii, ținând cont de nevoile pe care le avem, iar în acest sens contez în continuare pe sprijinul tuturor, aștept propuneri și opinii în acest sens”, a afirmat Borboly Csaba, după ce în data de 9 octombrie, la cea de a 131 ședință plenară a Comitetului Regiunilor a fost numit de Partidul Popular European în funcția de coordonator politic al Comisiei pentru politică socială, educație, ocuparea forței de muncă, cercetare și cultură (SEDEC).

În calitate de raportor al Comitetului Regiunilor, Borboly Csaba a redactat avize în domeniul tineretului, respectiv a învățământului superior în lume.

Borboly Csaba a mai spus că are încredere că prin numirea în această funcție vor exista oportunități în noi domenii, prin care vom putea să ne apropiem de Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.