Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba: „Eroii, indiferent de naționalitate, trebuie onorați așa cum se cuvine!” (VIDEO)

Eroii, indiferent de naționalitate, trebuie onorați așa cum se cuvine!

Președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly  Csaba   informează că vineri, 10 martie, s-au  împlinit cele 30 de zile, termen la care, Primăria Dărmănești trebuia să pună în practică decizia instanței.

Amintim că Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curții de Apel Bacău a judecat vineri, 10 februarie, recursul în dosarul ce privește decizia Tribunalului Bacău care a anulat autorizaţia de construire emisă pentru parcela românească din cimitirului militar Valea Uzului şi a dispus demolarea construcţiei ilegale.

Instanța a dat o sentință definitivă care menține decizia Tribunalului Bacău: crucile românești din beton amplasate în cimitirul militar din Valea Uzului sunt construite ilegal și trebuie demolate imediat.

Potrivit președintelui CJ Harghita, este important dialogul și găsirea unor soluții demne pentru acești ostași.

„De aceea am realizat un chestionar prin care să culegem informații cu privire la locațiile unde mai sunt înmormântați ostași dar și pentru a colecta documente care să ne sprijine în luarea unor decizii corecte.”, a transmis Borboly Csaba.

 Pagina dedicată Văii Uzului poate fi consultată AICI- click

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.