Borboly Csaba: „În dezvoltarea județului Harghita nu ținem cont de culoarea politică sau apartenența etnică”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

  • Colaborarea eficientă din anul 2021  dintre Consiliul Județean Harghita și primarii PSD și PNL din județ a dat impulsul pentru a continua în aceeași direcție și în 2022

Anul 2022 se anunță un an dificil din perspectiva bugetelor deținute de autoritățile locale, și pentru a avea investiții echilibrate și a continua lucrările începute este nevoie de stabilirea unor pași și a unor planuri concrete, astfel, în 10 februarie, la Voșlăbeni a avut loc o discuție referitoare la proiectul de buget aferent anului în curs la care au participat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, consilierii județeni și primarii din partea PSD și PNL.

Discuțiile au atins mai multe aspecte importante pentru dezvoltarea comunităților, acestea fiind în principal axate pe principalii piloni: infrastructura rutieră, de sănătate și de  afaceri.

Pentru a implementa acești piloni este necesară o conlucrare eficientă între factorii de decizie, în acest sens Borboly Csaba, președintele consiliului județean apreciind:

“În anul 2021 am fost prezent săptămânal în zona de nord a județului pentru  că  din punctul meu de vedere investițiile trebuie să fie echitabile, așadar evaluând împreună cu primarii PSD și PNL anul ce a trecut pot spune că am avut o colaborare eficientă în beneficiul comunităților, ceea ce trebuie să continue și în 2022. Acolo unde sunt planuri concrete și justificate nu voi pregeta niciodată în a-i sprijini pe primari, indiferent de apartenența lor politică. Atunci când vorbim de dezvoltarea județului Harghita nici politica și nici etnia nu sunt luate în calcul pentru că dezvoltarea nu o facem numai pentru prezent ci și pentru viitor”.

  • informații furnizate de Biroul de Presă a Consiliului Județean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy