Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba, supărat pentru că Oficiul de cadastru din județul Harghita nu colaborează cu el

Borboly Csaba cere investigarea atitudinii Oficiului de cadastru din județul Harghita în comisia de delimitare a hotarelor, transmite instituția Consiliului Județean.

Președintele Consiliului Județean Harghita a înaintat o scrisoare către Instituția Prefectului în care solicită investigarea atitudinii Oficiului de cadastru din județul Harghita în comisia de delimitare ale hotarelor administrativ-teritoriale dintre Harghita și Bacău.

Motivul expus de președintele CJ Harghita în scrisoare este că cei la la Oficiul de cadastru refuză să prezinte ”documente, argumente” din care să reiese drepturile teritoriale ale județului Harghita asupra localităților diputate de județul Bacău, în speță Cimitirul Internațional al Eroilor din Valea Uzului. Șeful CJ declară că este inacceptabil ca două instituții ale aceluiași județ să nu colaboreze pentru interesele județului, firește ”în baza legii”.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *