Bursa locurilor de muncă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 14 aprilie 2016 începând cu ora 9,00 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita vă invită la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată concomitent în localităţile Miercurea Ciuc, Odorheiu-Secuiesc şi Gheorgheni.
Locaţiile de desfăşurare a bursei:

  •  M-Ciuc – Casa de Cultură a Sindicatelor, P-ţa Libertăţii nr.16
  • Odorheiu Secuiesc – „Marton Aron” Ifjusagi Haz(Casa tineretului „Marton Aron”), Str. Şcolii nr.2
  • Gheorgheni – restaurant Szilagyi, str. Libertăţii nr.17

Rugăm agenţii economici să contribuie la buna desfăşurare a acestei acţiuni prin anunţarea intenţiei de participare, la sediile Agenţiilor Locale din Miercurea Ciuc (B-dul Frăţiei nr.2, tel. 0266- 313423), Odorheiu Secuiesc (Str. Bethlem Gabor nr.2, tel. 0266-217820) şi Gheorgheni (Str. Florilor nr.35 /A, tel.0266 363727) sau prin poşta electronică la adresa ajofm@hr.anofm.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la bursă.
În luna aprilie 2015, la bursa generală a locurilor de muncă, organizată de AJOFM Harghita, în aceleași
locații au fost prezenți 72 de angajatori (32 la M-Ciuc, 27 la Odorheiu –Secuiesc, 13 la Gheorgheni) cu 434 de locuri de muncă (139 la M-Ciuc, 234 la Odorheiu –Secuiesc, 61 la Gheorgheni), majoritatea în domeniile specifice județului nostru: construcții, prelucrarea lemnului, industria confecțiilor și servicii. În decurs de o lună, pe posturile oferite au fost încadrate 30 de persoane, în meseriile: tâmplar, circularist, zidar, dulgher, strungar, lăcătuș mecanic operator mase plastice, ajutor bucătar, cameristă, ajutor ospătar, vânzător, agent de asigurări, manager achiziții și muncitori necalificați în domeniile mai sus amintite.

Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:
Gergely Levente, Viragh Zsuzsanna – M-Ciuc
Kiss Eduard – Odorheiu Secuiesc
Toaso Maria – Gheorgheni
DIRECTOR EXECUTIV
TIBERIU PĂNESCU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy