Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Camion din Harghita care transporta cherestea fără documente, confiscat de poliţiştii din Neamț

Un camion înmatriculat în judeţul Harghita care transporta cherestea pentru care şoferul nu a putut prezenta documente a fost confiscat de poliţişti din Neamț.

„La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 05:20, polițiștii din cadrul Serviciul de Poliție Rurală Târgu-Neamț au oprit, în localitatea Vânători-Neamț, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Harghita, care transporta cherestea.
Polițiștii au procedat la verificarea documentelor de transport, rezultând că există documente pentru transportul volumului de 34,88 m.c. cherestea.
Deoarece exista suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportat, ansamblul de vehicule a fost însoțit la Ocolul Silvic Târgu-Neamț, unde împreună cu organele silvice și polițiștii Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, din cadrul Serviciului de Ordine Publică Neamț s-a procedat la inventarierea materialului lemnos transportat, rezultând o diferență de 10,55 m.c. cherestea transportată în plus, față de cantitatea înscrisă în documentele de transport.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi neînsoțite de documente specifice de transport.”,  a informat IPJ Neamț.

Întreaga cantitate de cherestea în volum de 45,43 metri cubi şi camionul în valoare de aproximativ 50.000 euro au fost confiscate de polițiști. De asemenea, a fost întocmit şi un dosar penal.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.