Candidat eliminat de la Bacalaureat după ce a intrat cu telefonul mobil în sala de examen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un candidat din Harghita la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat a fost eliminat luni din examen după ce s-a descoperit că intrase în sală cu telefonul mobil, chiar dacă regulamentul interzice acest lucru.

Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul şcolar Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că incidentul s-a petrecut la un centru de examen din Miercurea Ciuc, unde asistenţii şi preşedintele comisiei au descoperit că elevul avea telefonul asupra lui.

Acesta a recunoscut că a intrat în sală cu telefonul mobil, motiv pentru care a fost eliminat din examen. Potrivit procedurilor, pentru următoarele două sesiuni de bacalaureat i s-a anulat dreptul să se prezinte la examen şi va putea să susţină probele Bacalaureatului cel mai devreme în august 2017.

La proba scrisă de limba şi literatura română din Harghita s-au înscris 2244 de candidaţi, însă au participat doar 2166.

Sursa: antena3.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy