Caravana D.E.I.T.A.S. la Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Română

În data de 12 octombrie va avea loc la Patronatul Român Harghita din Miercurea Ciuc, ora 12:00, masa rotundă cu titlul ”Ecosisteme de business – Sprijin și oportunități pentru antreprenori”, organizată în cadrul Caravanei de stakeholder engagement, DEITAS.

Dintre temele abordate amintim: Modele antreprenoriale de bune practici din regiunea Centru, Soluții la provocările antreprenoriale ale participanților la masa rotundă – Discuții libere, Finanțări prin ecosisteme de business. Evenimentul se va încheia cu un networking lunch în care participanții vor avea ocazia să povestească experiențele lor antreprenoriale și să încheie parteneriate cu ceilalți participanți.

Formular de înscriere: https://forms.gle/mZoHfRuPepafquc69

Rețeaua DEITAS este un cadru care permite membrilor să fie mai bine conectați și informați, dar și să se sprijine reciproc în diferite inițiative menite să dezvolte și să consolideze mediul antreprenorial local pentru a trece către o economie a cunoașterii, a specializării inteligente și a creșterii coeziunii prin glocalizare. Această rețea utilizează 2 instrumente principale: Ingenius NET, identificată de către echipa Amphion ca fiind o platformă utilă pentru demersul rețelei DEITAS (Dezvoltăm Ecosisteme Inovative pentru Tineri Antreprenori de Succes) și CAPA, centrul de sprijin și promovare a afacerilor în Regiunea Centru, care funcționează ca infrastructura permanentă de suport pentru antreprenorii din regiune.

Aceste mese rotunde sunt organizate în cadrul programului național finanțat din fonduri europene, ”Innotech Student”, în cadrul căruia a fost implementat cel de-al cincilea proiect al  Asociației Culturale Amphion, “Student start-up 1.0”.

În luna noiembrie a acestui an, urmează o serie nouă de 6 mese rotunde ce vor avea ca temă ”Surse de finanțare 2023-2027”, în aceleași orașe: Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Sibiu, Alba Iulia și Târgu Mureș. Urmăriți pagina de facebook https://www.facebook.com/StudentStartUp1.0/ pentru a fi la curent cu calendarul evenimentelor.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy