Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Care sunt avantajele unui pulverizator manual?

Pulverizatoarele cu pompa pot fi folosite pentru etansant pentru pavele, etansant pentru beton, produse chimice pentru ingrijirea gazonului si pentru distrugerea buruienilor. Utilizati o pompa cu piston ca propulsor pentru a pulveriza printr-o duza. Pentru ca utilizatorul sa activeze pulverizatorul, trebuie fie sa-l pompeze, fie sa-l depresurizeze pentru a elibera produsul. Acest lucru se poate face prin scoaterea capului pompei si impingand in jos pistonul din interiorul pompei.

Metoda de activare a pulverizatorului cu pompa variaza in functie de tipul de design pe care il are. Unele pulverizatoare folosesc o maneta, in timp ce altele folosesc fie un mecanism de declansare, fie un mecanism de glisare. Pulverizatoarele nepresurizate sunt cel mai usor de utilizat, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti pistonul si sa apasati acolo unde este locul inainte de a pompa pulverizatorul. Pulverizatoarele nepresurizate sunt, de asemenea, cele mai sigure, deoarece nu au o duza integrata, astfel incat nu exista sansa ca un ac sau o lama sa fie eliberata accidental in mana in timpul utilizarii.

Pe ambele parti ale pulverizatorului manual exista curele de umar, astfel incat operatorul sa poata transporta pulverizatorul pe spate la fel de usor si comod ca un rucsac. Cu cele doua curele de umar ale pulverizatorului manual, operatorul nu trebuie sa transporte pulverizatorul manual. Mainile libere pot tine alternativ manerul, ceea ce este convenabil pentru pulverizarea obiectelor tinta in unghiuri diferite. In acelasi timp, in comparatie cu tinerea manuala a unui pulverizator manual, cureaua de umar face ca zona de primire a fortei dintre pulverizatorul manual si spate sa fie mai mare, iar presiunea asupra corpului uman nu este atat de mare, ceea ce poate reduce disconfortul.

In plus, pulverizatorul manual are un design rezonabil al manerului, o prindere confortabila si o supapa de inchidere. Acest lucru permite pulverizatorului manual sa va relaxeze mainile mentinand in acelasi timp un debit constant.

Pulverizatoarele cu o singura mana sunt o optiune excelenta pentru a va simplifica rutinele de curatare si gradinarit. Daca lucrati sau locuiti la o ferma, pulverizatoarele cu o singura mana sunt ideale pentru curatarea si pulverizarea cailor sau a animalelor. Multe produse de curatare si gradinarit sunt in sticle care folosesc un pulverizator cu pompa de declansare. Pulverizatoarele cu pompa cu declansare necesita apasarea constanta a declansatorului si au o raza limitata. Un pulverizator sub presiune cu o singura mana ofera mobilitate si usurinta cu bagheta reglabila si pulverizatorul cu pompa. Ca o modalitate de a economisi timp si bani, ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui pulverizator sub presiune cu o singura mana. Va puteti intreba unde si cum sa utilizati un pulverizator sub presiune cu o singura mana.

Iata cateva sugestii:

 • Tratati petele de pe covoare.
 • Controlati mucegaiul.
 • Indepartati murdaria, polenul sau murdaria de pe ferestre.
 • Pulverizati herbicide pe gazon si gradina.
 • Aplicati ingrasamant.
 • Utilizati un pulverizator pentru combaterea daunatorilor.
 • Curatati jantele.
 • Spalati in prealabil masina pentru a indeparta bucatile mari de murdarie si resturi.
 • Intretineti scaunele auto din vinil aplicand un spray de vinil.
 • Curatati locurile greu accesibile de pe animale si cai.
 • Pulverizati caii si animalele cu spray pentru muste sau peroxid.

Utilizarea pulverizatoarelor cu pompa este, de asemenea, grozava, deoarece acestea sunt foarte usoare si confortabile in mana. Multe dintre ele au un design in bucla pe arborele pompei, asa ca este usor pentru cineva sa ataseze un snur sau un alt tip de curele sau maner care usureaza ca cineva sa pompeze pulverizatorul si sa-l transporte. Caracteristicile unor pulverizatoare sunt roti robuste montate, un rezervor de mare capacitate cu acces usor pentru curatare si umplere, garnituri rezistente la substante chimice si usor de curatat. Gama de pompe accesorii stropit  de la regalfermierul.ro ofera diversitate is preturi avantajoase, astfel incat atat profesionistii si gradinarii amatori pot beneficia de aceste accesorii esentiale pentru gradina!

Ar trebui sa cautati o pompa care este usor de dezasamblat si reasamblat, cu acces usor la filtru si care are un rezervor de mare capacitate, astfel incat sa existe timp de nefunctionare minim la tratarea santierului. Unele pulverizatoare portabile au o capacitate de un litru. Daca doriti sa utilizati un pulverizator care se ataseaza direct pe capul pompei, atunci va trebui fie sa il pompati, fie sa il depresurizati inainte de setare. Cand apasati pistonul din interiorul pompei, se creeaza o presiune negativa care, la randul sau, opreste fluxul prin capul pompei. Unele pulverizatoare cu pompa folosesc un maner de pompa, in timp ce altele pot fi activate printr-un comutator sau declansator de pe manerul pompei. Unele pulverizatoare cu pompa au chiar un comutator pentru a-l depresuriza si a activa debitul.

Rezervorul de pulverizare portabil este de obicei umplut cu pulbere sau lichid concentrat si se adauga apa la dilutia dorita. Dupa ce pompa este amorsata si capul pompei atasat, este gata de utilizare. Cand doriti sa aplicati un strat usor de material, pur si simplu pompati si pulverizati, mentinand presiunea constanta a pompei in timp ce lucrati.

Pentru a crea mai multa presiune sau pentru a extrage o substanta mai groasa, pompati intotdeauna mai intai, apoi trageti inapoi de manerul pompei. Aceasta actiune forteaza arborele pompei in jos, punand presiune pe capul pompei care, la randul sau, forteaza produsul prin furtun si duza.

Apoi mutati pompa inapoi in sus, resetati blocarea manerului pompei, apoi pompati in jos sau inainte, in functie de model, pentru a elibera volumul dorit.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.