Carnagiu în această dimineață. Șapte morți în urma unui accident rutier

0

Articol disponibil în: Română

Un cumplit accident rutier s-a produs marți dimineața pe raza județului Iași. Potrivit primelor informații transmise de ISU Iași, în evenimentul rutier au fost implicate un autocamion, o autoutilitară și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Iași. La locul intervenției au fost mobilizate mai multe echipaje din Târgu Frumos și Iași.

Inițial au fost identificate șapte victime în stare de inconștiență (o persoană din autocamion și șase din autoutilitară). Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale ajunse la locul intervenției, toate cele șapte persoane au fost declarate decedate.

„În această dimineață, în jurul orei 6:35, echipaje din cadrul ISU Iași au intervenit la un accident rutier produs pe DN 28 în dreptul localității Sârca, jud. Iași, în care au fost implicate o autoutilitară, un autocamion și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Iași. În urma evenimentului rutier au rezultat șapte victime inconștiente la care din nefericire a fost declarat decesul.”, a informat ISU Iași.

Camionul care mergea dinspre Iaşi spre Târgu Frumos a derapat în curbă, a lovit cu remorca echipajul de salvare, s-a rotit pe mijlocul şoselei după care a intrat pe contrasens şi a lovit fatal şi autoutilitara, susţin martorii prezenţi la faţa locului, citați de publicația Ziarul de Iași.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijat de polițiști. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy