Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Caz inedit de furt – o tonă de iarbă

Suspectul unui furt de iarbă a fost identificat operativ de poliţişti, pe raza municipiului Miercurea-Ciuc

La data de 20.9.2016, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate în cauzele penale aflate în lucru cu autor necunoscut, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, l-au identificat pe B.L. de 39 de ani, din localitate, suspectul unui furt comis la data de 13.9.2016.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment rezultă că, la data menţionată, în jurul orei 16:00, cel în cauză s-a deplasat la un teren aflat în apropierea domiciliului său cu o cositoare trasă de un tractor şi a tăiat şi sustras aproximativ o tonă de iarbă.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi restituit părţii vătămate, iar faţă de suspect sunt continuate cercetările, în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa: IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.