Cazul bebelușului găsit decedat, cercetat de polițiști. Copilul era de sex feminin și a fost născut la termen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliția efectuează cercetări în vederea identificării persoanei/persoanelor care sunt implicate în decesul unui nou născut al cărui corp a fost găsit în ziua de 13 octombrie 2018 pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

În data de 13.10.2018, ora 13.19, Poliția a fost sesizată, prin apel primit pe SNUAU 112, cu privire la faptul că pe un teren de joacă amplasat pe str. Inimii din municipiul Miercurea Ciuc a fost găsit corpul neînsuflețit al unui nou-născut. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că persoana decedată este de sex feminin, aceasta fiind născută la termen.

În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea identificării persoanei/ persoanelor care sunt responsabile pentru decesul nou-născutului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și adoptării măsurilor legale din competență.

În acest context, adresăm rugămintea ca orice persoană care deține date cu privire la identitatea autorului/ autorilor acestei fapte grave să se adreseze, de îndată, Poliției. Nu putem rămâne indiferenți față de încălcarea unui drept inalienabil și imprescriptibil al persoanei umane : DREPTUL LA VIAȚĂ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy