Cea mai recentă minune înfăptuită de Sfântul Gherasim din Kefalonia

0

Articol disponibil în: Română

Foto cu caracter ilustrativ

 

Cea mai recentă minune înfăptuită de Sfântul Gherasim din Kefalonia la rugăciunile unor credincioși, sfătuiți de părintele Isaia, de la Cobadin. O mamă dintr-o comună din județul Călărași, povestește despre cum a intervenit Sfântul Gherasim în chip minunat pentru ca fiica sa să își recupereze fără nicio pagubă geanta pierdută cu acte și bani.

Fata mea, vineri (n.r. 25 septembrie), a plecat la munte, la Bran și și-a pierdut gentuța cu portofelul cu tot. L-am sunat pe părintele imediat când fetița a realizat că și-a pierdut lucrurile și părintele mi-a spus să fac (n.r. citesc) acatistul Sfântului Gherasim și cu paraclisul. Am făcut și drept să vă spun, la două ore, m-a sunat poliția de acolo mi-a spus că s-a găsit portofelul. 

Părintele chiar mi-a zis ”Stai liniștită că o să-ți ajungă (n.r. geanta) la poartă”. Când am auzit așa, eu i-am răspuns că nu are cum să ajungă la poartă… însă părintele m-a încredințat că așa va fi. A făcut foarte mare minune Sfântul Gherasim, drept să vă spun nici nu mă gândeam. Niște țigani mi-a adus geanta la poartă. Oamenii când au venit chiar mi-au spus să mă uit și în portofel, căci fetița a avut și 500 de lei. Nu a lipsit nimic. Pentru noi e minune mare! Cardul de bani, cardul de bonuri, tot, tot ce a avut în ghiozdănel fetița. Ginerele meu a vrut să-i ofere 50 de lei recompensă, dar nu au luat nimic, nimic, nici nu au vrut să audă. Dumnezeu a făcut mare minune pentru noi!

În ochii părinților, copiii vor rămâne mereu ”fetița” sau ”băiețelul”, indiferent câți ani adună aceștia în buchetul vieții lor. Trebuie precizat că, în acest caz persoana care și-a pierdut lucrurile este o femeie căsătorită, mamă la rândul său. Însă, toată viața, cât părinții trăiesc, oamenii cât de mari ajung tot copii rămân. Cea mai mare binecuvântare într-o familie este credința vie păstrată cu nădejde. Atunci când apar ispite, rugăciunea le îndepărtează și minunile se întâmplă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy