Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ciclaton 2016 trece linia de finish

image001Duminică, 9 octombrie, va trece linia de finish cel de-al 3-lea tur Ciclaton, primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România care susține și promovează educația, organizat de Fundația ADEPT Transilvania.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 17:15, în Piața Libertății, Platoul Prefecturii.

 Timp de 5 zile, participanţii au străbătut pe bicicletă un traseu de peste 700 de kilometri şi au trecut prin 9 oraşe, pentru a susţine unul dintre cele 5 proiecte educaţionale înscrise.

Traseul Ciclaton 2016
Aventura Ciclaton a purtat pe două roți susținătorii educației într-un traseu-circuit montan, Miercurea Ciuc fiind punctul de start, dar și cel de finish. Inimile cicliștilor au bătut sprinten în orașele din inima Moldovei, prin Piatra Neamț, Humulești, Voroneț, Suceava, Botoșani, Iași, Roman, Bacău și Moinești.

Rezultate Ciclaton 2015

În 2015, 58 de cicliști au pedalat peste 660 kilometri pentru 5 proiecte educaționale cu impact național, care au însemnat:
– 6.000.000 bătăi de inimă
– 67.000 lei în donații
– 6.000 de copii și tineri beneficiari

Ne-am bucura să luați parte alături de noi la linia de finish Ciclaton și să susțineți proiectele educaționale înscrise în campanie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.