Cinci TIR-uri au derapat în Harghita, din cauza zăpezii. Drumuri blocate și circulație îngreunată în urma ninsorii abundente

0

Articol disponibil în: Română

Update: La această oră (14:55) toate drumurile naționale și județene din județul Harghita sunt practicabile pe ambele sensuri. Nu mai sunt probleme.

Potrivit ISU Harghita, pe DN 12, între localitățile Miercurea Ciuc și Băile Tușnad, se circulă greu din cauza ninsorii abundente. Baza de deszăpezire Tușnad are 2 utilaje în acțiune continuă pe acel sector. Drumul este practicabil.

D.J.131, pe raza localității Văleni, înspre Rupea, blocat din cauza zăpezii. Acționează prestatorul de la baza de deszăpezire Sânpaul cu un utilaj.

Și pe DN 12 C circulație îngreunata la ieșire din tunel in Lacul Roșu – acționează 2 utilaje.

Lucrurile nu arată bine nici pe DN 13 B. În Pasul Bucin dinspre Borzont spre Praid se circulă pe un singur sens după ce doua tir-uri au rămas blocate – se acționează cu 2 utilaje.

La fel și pe DN 13 A, la ieșire din localitatea Corund, circulația se face pe un singur sens din cauza blocajului a trei tir-uri – în zonă se acționează cu 2 utilaje.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy