Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Circulație restricționată și trafic dirijat pe DN 13A. Se desfășoară lucrări de rărire și îndepărtare a arborilor

DRDP Brașov anunță că vineri și sâmbătă (14 și 15 mai 2021) între orele 8:00- 16:00,  pe DN 13A km 90 – 95,  între localitățile Satu Mare și Homorod (pe ruta Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc) se desfășoară lucrări de rărire și îndepărtare a arborilor care pun în pericol siguranță rutieră.

sursa foto: DRDP Brasov (arhivă)

Acțiunea este desfășurată de către ocoalele silvice care administrează pădurea de la marginea drumului național. Traficul va fi restricționat pentru perioade scurte, fiind dirijat cu piloți de circulație. La această acțiune participă și polițiștii rutieri.
„Menționăm că pe acest tronson avem numeroase probleme, mai ales în timpul sezonului rece, cu arborii căzuți pe carosabil care blochează circulația. În conformitate cu prevederile legii, arborii de pe marginea drumurilor se supun Regimului Silvic și singurii care îi pot îndepărta sunt ocoalele silvice care le administrează.”, transmite DRDP Brașov.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *