Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

CJ Harghita: Anul viitor demarează cea mai mare investiție din zona Ciuc. Construirea drumului de la Valea Uzului

Se renovează drumul județean 123 de-a lungul Văii Uzului: odată cu această investiție drumul către județul Bacău va fi mai scurt cu 50 de kilometri, anunță președintele Consiliului Județean Harghita Borboly Csaba.

A demarat procedura de achiziție publică pentru executarea lucrărilor pe al doilea tronson al drumului de la Valea Uzului, de la intersecția Eghersec până la granița cu județul Bacău. Firmele care doresc să depună ofertele o pot face până la data de 2 decembrie.

Procedura de achiziție publică pentru porțiunea drumului de Sânmartin până la Eghersec a fost anulată, deoarece a fost depusă o contestație de către una dintre firmele care a depus documentația pentru executarea acestor lucrări. În momentul de față se așteaptă decizia Consiliului Național de Supraveghere a Contestațiilor (CNSC).

Avem speranțe că pe durata iernii se va derula procedura și în primăvara anului viitor vom putea semna contractul. Ceea ce este sigur este ca anul viitor trebuie să înceapă lucrările. Vom lucra pe unul dintre tronsoane, în vreme ce pe celălalt tronson pregătim terenul pentru demararea lucrărilor. Aceasta va fi cea mai mare investiție din zona Ciuc prin intermediul căreia va fi mai facil accesul spre județul Bacău, a afirmat Borboly Csaba.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *