„CLEAN STATIONS” – Acțiune în stațiile CFR din Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Topliţa și Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloșiprevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Azi, 18 septembrie, avem acțiuni între orele 06.00-10.00, în stațiile CFR Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Topliţa și Odorheiu Secuiesc. Participă 23 de polițiști, din care 8 de la BPT HR, 6 de ordine publică , 6 rutieri și 3 de la alte structuri. La cei 23 polițiști se adaugă și 3 jandarmi. Cei 26 lucrători MAI (polițiști și jandarmi), vor acționa cu 9 autospeciale, declară Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy