Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cod Galben de intensificări ale vântului şi ninsori în Harghita

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod Galben de  intensificări ale vântului şi ninsori în zone din peste 20 de judeţe, printre care și Harghita, până miercuri, ora 16:00.

Interval de valabilitate: 30 noiembrie, ora 20:00 – 01 decembrie, ora 16:00
Fenomene vizate: intensificări ale vântului și ninsori

     În intervalul menționat, în zona montană și submontană va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h. La altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 85…95 km/h, viscolind ninsoarea.

Până în dimineața zilei de 01 decembrie, astfel de fenomene se vor semnala și în regiunile nord-vestice.

De asemenea, până miercuri, 1 decembrie, ora 11:00, zonele montane din 10 judeţe vor fi vizate de un Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol.

Interval de valabilitate: 30 noiembrie, ora 23 :00– 01 decembrie, ora 11:00
Fenomene și zone vizate: ninsori abundente și viscol la altitudini de peste 1500 m în nordul Carpaților Orientali, local în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali

În nordul Carpaților Orientali, local în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge abundent, se va depune strat consistent de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, rafalele vor depăși 75…85 km/h și va fi viscol.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.