Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colonel Stelian Cimpoeşu, noul inspector şef la ISU Harghita

Col. Stelian CIMPOESUÎncepând de vineri, 1 iulie 2016, prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, ISU Harghita are inspector şef împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, în persoana domnului col. Cimpoeşu Stelian, care a ocupat până în prezent funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef în cadrul inspectoratului.

             Colonel Cimpoeşu Stelian s-a născut la data de 30.04.1966, în oraşul Broşteni, judeţul Suceava. În anul 1992 a absolvit Institutul Militar de Infanterie, Grăniceri şi Chimie „Nicolae Bălcescu” Sibiu, iar în anul 2005 Universitatea „George Bariţiu” Braşov – Facultatea de Drept Ştiinţe juridice. În anul 2007 a absolvit masterul „Managementul situaţiilor de urgenţă”, în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Pompieri, iar în 2011, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică Bucureşti, cursul de Management Strategic. Din anul 2009 a ocupat funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita.

            Ceremonia militară de predare-primire a comenzii şi drapelului de luptă al unităţii, prilejuită de trecerea în rezervă a inspectorului şef, general de brigadă Gheorghe Pop, va avea loc în data de 15 iulie 2016, începând cu ora 12.00, în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, pe Platoul din faţa Palatului Administrativ.   

 COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
3 comentarii la “Colonel Stelian Cimpoeşu, noul inspector şef la ISU Harghita

  1. Ioana nituleasa

    Felicitari Stelica!Sunt foarte mandra de tine mai ales ca te-am tinut in brate cand erai mic si Te pazeam sa nu sari din patut.Inca odata mult Succes pe mai departe.Te imbratisez cu drag.Ioana Onega.

    Raspunde
  2. sandu nicolae

    Congratulation Stelica Cimpoesu,faci cinste alor tai ,satului si celor ce te cunosc; sa auzim vesti asemanatoare si despre Marian ;poate ne lntilnim la o…brazda ln Muntele lung!!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.