Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Colonelul Ciprian – Tudor Dudilă, noul comandat al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

Marți, 23 noiembrie,  domnul colonel Ciprian – Tudor Dudilă a fost învestit în funcția de comandant al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Evenimentul a avut loc în prezența  domnului colonelului  Gheorghe – Marian Brâncovranu,  adjunctului Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

„Domnul colonel Ciprian – Tudor Dudilă este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2000, după care a ocupat pe rând în cadrul Centrului, funcțiile de comandant de pluton, comandant de companie, șef de curs, instructor militar principal, profesor, şef Catedră Pază și Protecție Instituțională, fiind inclusiv împuternicit locțiitor al comandantului.

După 21 de ani de carieră în care și-a adus în mod decisiv aportul la dezvoltarea actului de învățământ, ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, domnul colonel  Ciprian – Tudor Dudilă ocupă funcția de comandant al unității noastre.

Dată fiind expertiza certificată în domeniul învățământului militar, noul comandant al Centrului a reprezentat Jandarmeria Română în cadrul Grupului de lucru pentru elaborarea unui curriculum pe linia pregătirii elementului de comandă din cadrul Unităţilor Constituite de Poliţie – tip FPU organizat de Divizia de Poliție a ONU, la sediul acesteia din New York, USA.

De asemenea, de referință este și participarea la Grupul de lucru în domeniul pregătirii la care au participat reprezentanți ai instituțiilor de învățământ militar din cadrul FIEP, organizat la Ankara de Academia Jandarmeriei și a Gărzii de Coastă din Turcia.”, a informat Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Reprezentanții Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, i-au urat  mult succes, asigurându-l că vor depune toate eforturile în vederea îndeplinirii în cele mai bune condiţii a misiunii asumate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *