Comisarii de mediu harghiteni, eforturi considerabile pentru a rezolva problemele din județ

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Cu doar trei comisari, Garda de Mediu Harghita informează că face zilnic eforturi să rezolve problemele de mediu din județ, unde distanțele și relieful fac ca timpul de muncă să fie prelungit în multe cazuri destul de mult.
„Într-o zi obișnuită, ca și ziua de azi comisarii au verificat în cadrul unei tematici de inspecție starea de salubritate a 3 comune din județ, stabilind măsuri obligatorii pentru conducerea Primăriilor Lueta, Merești și Ocland.
Nici ziua de ieri nu s-a terminat fără incidente, s-a verificat o sesizare cu privire la evacuare de ape uzate, iar telefonul de permanență sună de zor anunțându-ne despre ucideri/ capturări accidentale la specia de urs. De exemplu, ieri seara un urs a fost capturat accidental într-un grajd din localitatea Ineu, dar din fericire a fost eliberat fără probleme în mediul lui natural. Un alt urs însă nu a avut acest noroc, fiind găsit mort pe un teren agricol din satul Sântimbru. Nici noaptea nu s-a petrecut fără complicații, un urs a intrat în mai multe gospodării din Miercurea Ciuc, provocând pagube în rândul animalelor domestice.”, a transmis Garda de Mediu Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy