Comuna Tulgheș s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare pe 14 și 15 august

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pe 14 și pe 15 august în comuna Tulgheș a fost sărbătoare. Prin implicarea Primăriei Tulgheș, localnicii au sărbătorit cu bucurie Zilele Comunei, care nu au fost lipsite de competiții sportive, spectacole, focuri de artificii, un festival de dans cu paradă, mâncare bună și, nu în ultimul rând, bună dispoziție. Pe parcursul manifestaţiei au fost înmânate certificate, diplome de recunoştinţă, premii persoanelor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea şi binele localităţii.

Comuna Tulgheș este un loc unde revenim de fiecare dată cu plăcere, fiind un exemplu de bune practici administrative. Primarul Marcel Vancu, alături de echipa din Consiliul Local, întărește expresia „omul sfințește locul” iar asta s-a putut vedea clar cu ocazia Zilelor Tulgheșului din acest an, unde participanții au avut ocazia să asiste la evenimente de excepție.

La Zilele Comunei Tulgheș și-au făcut simțită prezența și oficialități ale județului Harghita, prefectul Jean-Adrian Andrei având bunăvoința de a transmite tulgheșenilor prin intermediul ziarharghita.ro cele mai bune urări.


Sursa foto: Primăria Tulgheș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy