Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Concerte caritabile pentru sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din sistemul de protecție al copilului harghitean

În zilele de 25 și 26 mai 2019 Asociația ForFun, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita (DGASPC) organizează un festival caritativ pop-rock-jazz, care poartă titlul „Muzicieni harghiteni pentru copii harghiteni”.

Din bunăvoința Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc, concertele vor fi găzduite de Cetatea Mikó, în curtea căreia vor păși pe scenă formații caBagossy Brothers Company, Robin and the Backstabbers, ROLE zenekar, Ineffablele, TÜNDÉRGROUN D, precum și One More Minute.

Concertele vor fi precedate în ambele zile de activități cultural-artistice și meșteșugărești, organizate de Școala Populară de Arte și Meserii Vámszer Géza, care se vor desfășura în spațiul din fața cetății. Copiii din comunitate și beneficiarii direcției generale sunt așteptați aici cu un program variat, cum ar fi realizarea unor jucării din lemn, cioplit în lemn, vopsirea obiectelor mici din ceramică, pâslire, pictură pe față, dans pentru copii, povești, jocuri interactive muzicale, vopsitul pietrelor, realizare de instrumente muzicale, zumba, decoupage pentru borcane și realizare de marionete.

Activitățile vor fi coordonate de meșteri populari și artizani, precum și profesorii de specialitate invitați.
Gazdele evenimentului sunt Biborka Bocskor și Andra Iamandi.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate, începând din data de 19 aprilie pe www.bilete.ro, la casa de bilete a cinematografului Csíki Mozi (în zilele de lucru, între orele 9 – 18), iar înainte de concerte și la fața locului.

Prețul biletului pentru o zi costă 30 de lei, iar pentru ambele zile costă 50 de lei.

Având în vedere faptul că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Harghita acordă o importanță deosebită managementului talentelor, fondurile adunate în urma festivalului vor fi folosite pentru sprijinirea copiilor și tinerilor talentați din sistemul de protecție al copilului harghitean.

Pe lângă strângerea de fonduri, scopul organizatorilor este sensibilizarea opiniei publice și dezvoltarea responsabilității sociale în rândul generațiilor tinere din județ. În cadrul conferinței a fost prezentat un material video despre activitățile desfășurate în cadrul direcției generale.

Organizator:
#ForFunEgyesület / #AsociațiaForFun
Társszervező / Coorganiztor:
#DGASPCHR Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság

Parteneri:
Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Vámszer Géza Művészeti Népiskolaéza Művészeti Népiskola
Olommadar Kávézó
Zágon Szentes Grafika
Zolya Zsolt hang és fénytechnika
Sharp Production

Sponsor Principal>
#OTPBankRománia

Sponsori:
#CiucPremiumLager
#HunguestHotelFenyő
#PrímaPék
#ThermotechnikaCrownCool
#MelindaImpexInstal
#Tusnádásványvíz
#GösserPubandPizza
#CatLine
#RestaurantSanGenaro
Bandido’s Restaurant&Pizza
#RestaurantRoyal

Parteneri media:
#Erdélyma
#FunFM
#GyergyóiKisújság
#InformațiaHarghitei
#ZiarHarghita
#SzékelyTV
#Székelyhon
#SzépvízFM
#Transindex
#MarosvásárhelyiRádió
#RadioTârguMureș
#HargitaNépe
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *