Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Concurs de fotografie „Capturing [Y]our Europe”

Competiția se adresează tinerilor între între 18 si 30 de ani.

Participanții vor răspunde prin două fotografii sugestive la întrebarea „Cum simţi prezenţa Uniunii Europene în regiunea și în viața ta?”

Terrmenul-limită pentru transmiterea fotografiilor pe e-mail-ul pus la dispoziție de organizatori: 31 mai, ora 16:00 (ora locală).

Prima fotografie trebuie să surprindă impactul/influența UE în regiunea/localitatea de domiciliu a autorului, în timp ce a doua va fi o expresie a ceea ce acesta așteaptă din partea UE în viitor.

Ambele imagini trebuie să aibă câte un titlu și o descriere-rezumat (maximum 150 de cuvinte) în limba maternă, respectiv o traducere în limba engleză.

Vor fi desemnați 2 câştigători: unul de către public şi celălalt de către un juriu. Ambii vor fi invitaţi la Bruxelles, în perioada 26-29 iunie, să îşi prezinte fotografiile cu ocazia inaugurarii expoziției care va reuni cele mai interesante imagini (selectate de un juriu alcătuit din membri ai Comitetului Regiunilor). #CoR

Detalii suplimentare pot fi obținute accesând linkul: #CapturingYourEurope

Succes!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *